Kontakt Ostatnio szukane Strona główna na górę strony
nawigacja

imieniny obchodzą: Danuta, Igor, Remigiusz      czwartek, 01 października 2020         

Gabinet kosmetyczny Kraków

Opinie naszych Klientów

Dodaj opinię Ilość opinii: 28

Depilacja IPL
Zdecydowałam się na zabieg usuwania owłosienia z nóg za pomocą urządzenia IPL i 200+ którym dysponuje gabinet Pani Anny. Mój problem był bardzo uciążliwy. Włosy na skutek depilacji depilatorem i żyletka wzmocniły sie i przypominały zarost na męskiej brodzie. Były twarde i rosły bardzo szybko, rano zgolone wieczorem wystawały ze skory. W niektórych miejscach z jednej cebulki wyrastały trzy włoski.Powodowało to ,iż nogi były albo podrażnione po depilacji albo z kilkumilimetrowym odrostam. Zawodziły wszystkie metody standardowe: depilator,wosk, żyletka ,ta ostatnia jedynie wzmacniała ich wzrost.

Kierując się opinia dr Szczyta, który w swojej klinice stosuje taki sprzet jak u Pani Ani podjęłam próbę poradzenia sobie z problemem. Zgodnie z zaleceniami skorzystałam z serii 6 zabiegów i efekt jest bardzo zadawalający a wręcz przerósł moje oczekiwania. Większość włosów została usunięta na trwałe, pozostały nieliczne. Rok po serii zabiegów wykonałam zabieg przypominający, który podtrzymał efekty depilacji. Włoski, które mam w niewielkiej ilości są dużo słabsze od pierwotnych, mało widoczne.
Osobiście bardzo polecam ta metodę, gdyż jest dużo mniej bolesna od obecnych na rynku urządzeń laserowych a równie skuteczna. Bez ryzyka poparzenia i w zasadzie można wykonywać zabieg przez cały rok bez ryzyka przebarwień.
Zabiegi były wykonywane z należyta starannością i dlatego efekty są rewelacyjne.
Serdecznie polecam wszystkim Paniom z podobnym problemem.
Dodana przez: Magda, dnia: czwartek, 9 marca 2017 20:01


Depilacja laserowa IPL
Jestem klientką p.Anny od 1994 roku. Korzystam z wielu różnych zabiegów, począwszy od codziennej pielęgnacji (henna, regulacja), poprzez zabiegi pielegnacyjne i lecznicze (usuwałam plamy ostudowe po ciąży – z sukcesem), depilację woskiem, itd. itd. przez tyle lat się tego naskładało. Ale dziś w mojej opinii chciałam podzielić się wrażeniami z kuracji i napisać jak to jest naprawdę z tą DEPILACJĄ LASEROWĄ. Usuwałam tą metodą włosy spod pach. Kuracja została przeprowadzona w latach 2009-2014 – mogę więc już o niej pisać z pewnej perspektywy. Zanim zdecydowałam się na serię zabiegów depilacji laserowej IPL u p.Ani, moja „ulubioną” metodą, stosowana przez kilkanaście lat, było golenie włosów żyletką. O „zaletach” tej metody nie muszę chyba pisać bo każda z nas kiedyś w jakiejś sytuacji po żyletkę sięgnęła. Co tu dużo pisać: pod pachami miałam regularną szczotkę.
Pierwszy etap kuracji polegał na zabiegach wykonywanych w odstępach 4 tygodniowych, przez 6 miesięcy. Już po 6 zabiegach efekty były naprawdę znakomite: włosy osłabiły się i rozjaśniły, dodatkowo mocno przerzedziły. Oceniam, że udało nam się w pierwszym etapie zniszczyć ok 60-70% włosów. Drugi etap polegał na wykonaniu 6 zabiegów co 7-8 tygodni. Odstęp pomiędzy zabiegami został wydłużony przez p. Anię ponieważ włosy rosły wolniej!!! Po 12 zabiegach włosy praktycznie zniknęły – na oko oceniam, że zniszczonych zostało 95% stanu początkowego. Dodatkowo – na własne życzenie – wykonałam 3 zabiegi w odstępach co 12 miesięcy. Chciałam mieć pewność, że już nigdy nie odrosną! I powiem Wam, że nie odrastają – jestem obecnie szczęśliwą posiadaczką „5 włosków na krzyż” - słabych, delikatnych i jasnych, praktycznie niewidocznych, które ze względów estetycznych i dla mojego dobrego samopoczucia raz na pół roku depiluję woskiem w gabinecie kosmetycznym u p.Ani
Jestem niezwykle wdzięczna p.Ani Drobny, że pomimo moich wątpliwości przekonała mnie do tej metody, która w moim przypadku sprawdziła się w 100%!
Powiem Wam, że moje świetne samopoczucie, komfort w pracy (jestem instruktorką fitness) jest warte każdej złotówki, którą wydałam na kurację. Naprawdę warto

Agata
Dodana przez: Agata, dnia: piątek, 3 marca 2017 22:38


Epilacja
Jeszcze nie tak dawno miałam problem z nadmiarem włosków na twarzy, a zwłaszcza na brodzie i nad ustami. O ile z wąsikiem jakoś sobie radziłam, tak z bródką nie miałam szans. Włoski były w większości jasne, ale czasami "opiekowałam" się nimi pensetą i w pewnym momencie spostrzegłam, że jest ich coraz więcej i ciemnieją. Wiedziałam, że sama sobie nie poradzę, więc zaczęłam szukać pomocy w internecie. I tak całkiem przypadkiem trafiłam na stronę Pani Ani Drobny, gdzie przeczytałam mnóstwo świetnych opinii na temat wykonywanego w gabinecie zabiegu epilacji. Niedługo potem umówiłam się na pierwszą wizytę, która trwała około godziny. Pani Ania wszystko mi dokładnie objaśniła i jeszcze tego samego dnia miałam pierwszy zabieg epilacji - maj 2016. Początkowo zabiegi musiałam powtarzać co 2 tygodnie. Na ten moment w gabinecie pojawiam się raz na 3 tygodnie, a włosków jest zdecydowanie mniej, a te które odrastają są słabsze. Do końca kuracji pozostało mi 3 miesiące i jestem naprawdę bardzo zadowolona z efektów.
Każdą Panią, która boryka się z tym problemem, zachęcam gorąco do skorzystania z oferty gabinetu. Koszt zabiegu wcale nie jest taki wysoki, a rezultat jest wart każdej złotówki :)
Dziękuję bardzo za fachową opiekę i pozdrawiam !
Dodana przez: Aneta, dnia: czwartek, 16 lutego 2017 19:35


Prof. UJ dr hab. med
Trądzik młodzieńczy
Bardzo polecam serię zabiegów w gabinecie opartych na mieszaninie kwasów AHA, które sprawdziły się w leczeniu trądziku grudkowo-krostkowego u mojej 16 letniej córki.Stosowane uprzednio profesjonalne preparaty przeciwtrądzikowe, dostępne na receptę, często w połączeniu z antybiotykami nie były skuteczne.Natomiast już po drugim zabiegu z kwasami AHA w gabinecie było widać poprawę. Obecnie po 5 zabiegu praktycznie nie ma grudek i zaskórników. Zabiegi wykonuje się w gabinecie zwykle co dwa tygodnie i uzupełnia kremem do stosowania w domu. Po zakończonej serii zabiegów warto okresowo stosować zabieg przypominający. Pozdrawiam i dziękuję!!!
Dodana przez: Ewa Konduracka, dnia: niedziela, 25 grudnia 2016 16:01


Karboksyterapia
DZIEŃ DOBRY,

po serii sześciu zabiegów, opartych na dostarczaniu dwutlenku węgla, zauważyłam, że skóra jest gładsza,
wyczuwam to wyraźnie podczas nakładania kremów;
osoba z mojego otoczenia, z którą widuję się średnio raz na dziesięć dni, wyraziła opinię, że widać zmianę na lepsze: nierówności i blizny nieco się zmniejszyły;
inna osoba spostrzegła, że zaczerwienienie, które utrzymywało się przez lata, nie jest już tak silne, skóra odzyskuje normalną barwę;
efekt ogólny jest pozytywny;

dziękuję i pozdrawiam serdecznie!
Jadwiga Hučková
Dodana przez: Jadwiga, dnia: sobota, 17 grudnia 2016 10:45


epilacja
Od pierwszej wizyty w gabinecie Pani Ani minął już ponad rok, myślę
więc, że mogę już ocenić efekty. Od kilku lat mimo prawidłowych
wyników zdrowotnych zmagałam się z problemem niechcianych włosków na
twarzy, standardowo: nad wargą i na brodzie. Nie muszę chyba pisać jak
bardzo ten problem może utrudnić normalne życie, każda
kobieta to zrozumie. W końcu nadszedł moment kiedy postanowiłam z tym
walczyć. Ponieważ z reguły sceptycznie podchodzę do reklam zapoznałam
się bliżej z tematem, w wyniku czego doszłam do wniosku, że jedyną
metodą, która mnie przekonuje jest epilacja. Z tego co wyczytałam była
to również jedyna metoda, której skuteczność została potwierdzona
przez dermatologów. Niestety nie jest ona zbyt popularna, a dodatkowo
wymaga umiejętności przez co znalezienie odpowiedniego gabinetu nie było
łatwe. Pani Ania wzbudziła moje zaufanie fachową, rzetelną wiedzą oraz
dużym doświadczeniem. Zdawałam sobie sprawę, że na efekty trzeba
będzie poczekać, przez pierwsze miesiące zabiegi powtarzałyśmy co
ok.2-3tygodnie, stopniowo ilość odrastających włosków zmniejszała
się, obecnie spotykamy się co ok.5tyg. przy czym włosków jest
nieporównywalnie mniej. Wierzę, że efekty będą się utrzymywać i
poprawiać, za kilka miesięcy napiszę znowu, tymczasem- jeżeli ktoś
zmaga się z podobnym problemem- szczerze polecam wizytę u Pani Ani i przy
okazji bardzo dziękuję za pomoc :)
Dodana przez: A., dnia: poniedziałek, 4 kwietnia 2016 17:47


Epilacja
od kilku lat walczyłam ze zbędnymi włoskami na twarzy głównie na podbródku, korzystając z usług kosmetyczki w innym mieście. Dopiero jak trafiłam do gabinetu Pani Anny Drobny rok temu na ten sam zabieg odczułam prawdziwy efekt elektro epilacji - czyli trwałe usunięcie włosów.
Po zniknięciu włosków z podbródka zdecydowałam się na walkę z wąsikiem, z którym mam nadzieję zakończyć niebawem;) Przychodzę raz na 3 tygodnie na 10-minutowy zabieg epilacji, po którym skóra jest łagodzona specjalną metodą. Polecam serdecznie!
Dodana przez: zadowolona klientka z innego miasta, dnia: poniedziałek, 15 lutego 2016 11:17


Podejście i efektywne działenie
Gabinet Pani Anny to miejsce odpowiednie dla osób, które potrzebują pomocy w walce o idealną skórę, a zmagają się z rożnymi problemami. Wszystkie Panie, które tam pracują są fenomenalnie przygotowane merytorycznie i co dla mnie najważniejsze mają indywidualne podejście do klientek. Polecam gabinet wszystkim Paniom, które zmagają się z defektami urody - znajdą nie tylko fachową pomoc, ale i wparcie psychologiczne. Ja od roku korzystam z usług (rumień i nadmierne owłosienie na twarzy) i nie oddałabym się już w żadne inne ręce! Polecam chociaż spróbować - po pierwszej wizycie, nie będzie Panie widziały sensu szukać innych gabinetów, bo nie znajdziecie lepszego.
Dodana przez: Ania, dnia: piątek, 12 lutego 2016 22:56


Elektroepilacja - usunięcie zbędnych włosków na stałe
Serdecznie polecam wszystkim zabiegi elektroepilacji u Pani Anny Drobny. Sama skorzystałam pod wpływem pozytywnych opinii, przeczytanych tu 1,5 roku temu. Do tamtej pory rozpaczliwie szukałam sposobu, żeby raz na zawsze pozbyć się wąsika oraz pojedynczych dłuższych włosów rosnących na brodzie. Walcząc z nimi samodzielnie (wosk, pęseta) przez lata, spowodowałam tylko ich wzmocnienie – krótko mówiąc im dalej, tym było gorzej. Panie z podobnym problemem dobrze wiedzą, o czym mówię. Bardzo żałuję, że nie mogę paniom pochwalić się zdjęciami „przed” i „po” – najzwyczajniej zapomniałam o zrobieniu „dokumentacji” przed rozpoczęciem cyklu zabiegów.
Pani Ania uprzedziła, że muszę nastawić się na co najmniej roczną współpracę. Wiadomo, każda z nas, ma inne możliwości finansowe. U mnie wyglądało to tak, że mogłam pozwolić sobie na zabiegi elektroepilacji obejmujące wąsik i brodę - 15 minutowe, ale przez pierwsze pół roku regularnie co 2 tygodnie. Byłam bardzo zdeterminowana i zdyscyplinowana. Oczywiście, już po kilku zabiegach efekt jest widoczny, włosków rośnie mniej, ale ja miałam cel: pozbyć się ich całkowicie, raz na zawsze. Po pół roku odstępy miedzy wizytami zwiększyły się do 3 tygodni. Dziś – kiedy nie minęły jeszcze 2 lata od pierwszego zabiegu, pojawiam się u Pani Ani raz w miesiącu, na 10 minut i to wystarcza. Drogie panie - jestem zachwycona efektem! Szczerze polecam i jestem żywym dowodem na to, że wąsik jest do pokonania! Trzeba tylko: trafić pod skrzydła Pani Anny Drobny oraz wytrwać :) Poza tym, liczy się również przyjemna atmosfera, bardzo miła i profesjonalna obsługa - dziękuję Pani Aniu!
Dodana przez: Anna, dnia: piątek, 17 października 2014 10:12


cennik
na stronie zdecydowanie przydałby się cennik, no chyba że gdzieś jest a ja nie mogę go odnaleźć
Odpowiedź salonu: ze względu na dużą ilość oferowanych usług i obawę, że pełen cennik będzie nieczytelny, zdecydowaliśmy się nie umieszczać go wcale. odpowiadamy na każde pytanie drogą mailową lub telefonicznie, a usługa usłudze nierówna. stawiamy na bezpośredni kontakt z klientem oraz na indywidualny dobór zabiegów dopasowany do potrzeb i możliwości klienta
Dodana przez: Ola, dnia: środa, 14 maja 2014 13:19


Strona:
1 2 3
manicure pedicure
Opinie Klientów
Mam na imię Bożena, 56 lat i od 3 lat korzystam z usług Gabinetu Kosmetyki Lekarskiej Anny Drobny w ...
» Dodana przez: Bożena z Krakowa

» Przeczytaj całą opinię

» Zobacz wszystkie

» Dodaj opinię
Szukaj na stronie



Złota myśl
"Nic na świecie nie zastąpi wytrwałości. Nie zastąpi jej talent - nie ma nic powszechniejszego niż ludzie utalentowani, którzy nie odnoszą sukcesów. Nie uczyni niczego sam geniusz - nie nagradzany geniusz to już prawie przysłowie. Nie uczyni niczego też samo wykształcenie - świat jest pełen ludzi wykształconych o których zapomniano. Tylko wytrwałość i determinacja są wszechmocne."

Calvin Coolidge

Newsletter
E-mail:








Honorujemy karty płatnicze:

karty płatnicze
na górę
© 2009 Copyright by Gabinet Kosmetyki Lekarskiej Anny Drobny Kraków, Opracowanie strony ITB Vega
W naszej ofercie: epilacja, mezoterapia frakcyjna, cryolift, mikrodermabrazja diamentowa, mikropigmentacja, depilacja, peelingi dermokosmetyczne, oczyszczanie skóry, zabiegi lecznicze: trądzik, cellulite, naczynka, blizny, rozstępy. Kosmetyka laserowa/IPL: leczenia trądzika, zamykanie naczynek, usuwanie przebarwień, fotoodmładzanie, depilacja laserowa.
Kraków, ul. Juliana Fałata 11, tel. 697-687-600