Kontakt Ostatnio szukane Strona główna na górę strony
nawigacja

imieniny obchodzą: Wiktor, Innocenty, Aida      środa, 28 lipca 2021         

Gabinet kosmetyczny Kraków

Opinie naszych Klientów

Dodaj opinię Ilość opinii: 33

Epilacja
Korzystam z usług Pani Ani od ponad 8 lat. Jestem bardzo zadowolona z efektu zabiegów. U mnie była to głównie epilacja. Bardzo polecam ten gabinet.
Dodana przez: Sławomira B., dnia: niedziela, 4 lipca 2021 15:19


Epilacja
Jedyne miejsce, w którym pojawiła się nadzieję, że moje problemy się skończą. Po roku regularnego poddawania się zabiegom epilacji u Pani Ani, efekty są naprawdę świetne, mimo innych zdrowotnych dolegliwości. W końcu mogę normalnie funkcjonować. Zaczerwienienie po zabiegu widoczne jest dosłownie przez chwilę. Polecam serdecznie.
Dodana przez: Ewa, dnia: czwartek, 1 lipca 2021 16:56


opinia
Pani Ania to wspaniała kobieta, a przede wszystkich doświadczony specjalista. Prawdopodobnie jako jedyna w Krakowie wykonuje zabiegi epilacji, a na pewno jest w tym najlepsza.
Polecam wszystkim!
Dodana przez: Ania, dnia: czwartek, 4 marca 2021 16:47


Epilacja
Wszystkim paniom, które pragną pozbyć się na zawsze włosów z twarzy polecam zabieg epilacji wykonywany przez Panią Annę Drobny. Dzięki Jej profesjonalizmowi pozbyłam się włosów z brody, policzków oraz wąsika. Panią Anię podziwiam za Jej cierpliwość i precyzję przy wykonywaniu zabiegu epilacji, gdzie każdy włosek jest przez Nią pojedynczo "traktowany" igłą. Pani Ania jest maksymalnie skupiona i dzięki temu nie mam żadnych śladów po wykonanych zabiegach. Jest Ona również osobą bardzo życzliwą, a Jej głos ma właściwości kojące i uspokajające. Epilacja jest troszkę bolesna, ale efekt wart jest tego "cierpienia". Po zabiegu skóra jest nieco zaczerwieniona i tkliwa. Niekiedy na drugi dzień pojawiają się nieliczne drobne wypryski, które przy stosowaniu się do zaleceń pielęgnacyjnych znikają następnego dnia. Pani Ania jest osobą rozumiejącą problem niechcianego owłosienia u kobiet i oferuje rozwiązania skuteczne i trwałe. Żałuję, że trafiłam do Pani Ani dopiero po 20 latach bezskutecznego zmagania się z włosami na twarzy. Pozbywanie się ich zajęło 2 lata, ale efekt jest taki jakiego oczekiwałam. Za to jestem Jej bardzo wdzięczna.
Dodana przez: Renata, dnia: sobota, 9 stycznia 2021 13:21


Fotoodmładzanie
Zdecydowanie polecam!
Metoda choć wymaga serii zabiegów daje widoczne rezultaty w poprawie kondycji skóry twarzy. Poprawia się jej jędrność, a w moim przypadku zabiegi sprawiły, że rumień stał się bledszy a zmiany naczynkowe mniejsze. Wyraźnie poprawił się koloryt skóry. Zmarszczki spłyciły.
Gabinet Pani Anny Drobny polecam wszystkim tym, którzy szukają profesjonalnej pomocy popartej wieloletnim doświadczeniem.
Rezultat przynosi każda kolejna wizyta.
Dodana przez: Patrycja, dnia: czwartek, 26 listopada 2020 09:26


Cera trądzikowa
Od zawsze zmagałam się z cerą trądzikową, do Pani Ani trafiłam w momencie zaostrzenia mojego stanu, gdy wiedziałam, że sama sobie nie poradzę i zaczęłam szukać pomocy. Rozpoczęłam kurację kwasami AHA zarówno w gabinecie jak i poprzez pielęgnację domową. W sumie miałam 10 zabiegów w czasie 4,5 miesiąca, pielęgnacja domowa trwa nadal. Moja cera wróciła do równowagi, a zmiana na plus jest zdecydowanie widoczna, mimo, że nowe, drobne zmiany pojawiają się (być może tak już będzie w moim przypadku).
To co dla mnie ważne - od początku pani Ania i pani Magda mówiły, że potrzeba czasu i cierpliwości, nie obiecywały efektów natychmiastowych (np. po 3 zabiegach).
Jeżeli ktoś z podobnymi problemami zastanawia się nad Gabinetem Pani Ani, to zdecydowanie polecam :)
Dodana przez: Ola, dnia: wtorek, 16 czerwca 2020 19:44


elektrokoagulacja
Z całego serca polecam wszystkim szkolenia u Pani Ani, jest bardzo kompetentną osobą i przekazuje na szkoleniu całą swoją wiedzę, chętnie dzieli się swoim doświadczeniem.
Miałam przyjemność szkolić się w Gabinecie Kosmetyki jakieś 8 lat temu... z czego już po pierwszych zajęciach nie miałam problemu z zamykaniem naczyń czy usuwaniem zmian skórnych.
Mimo iż Pani Ania mówiła że jeśli będę miała jakieś pytania to mogę dzwonić nie skorzystałam z tej opcji ponieważ dzięki temu że szkolenie odbywało się etapami ćwicząc w domu mogłam będąc na kolejnym spotkaniu w Gabinecie zadawać pytania. Teraz wiem że taka opcja jest idealna. Pani Aniu bardzo dziękuję i polecam wszystkim szkolenie w Gabinecie Kosmetyki Lekarskiej ponieważ naprawdę warto. Dziękuję
Dodana przez: Agnieszka, dnia: czwartek, 4 czerwca 2020 12:29


Skuteczna epilacja
Przez wiele lat borykałam się z problemem zbędnego owłosienia na twarzy. Podejmowane próby jego usunięcia powodowały, że włoski stawały się grubsze i ciemniejsze. Któregoś dnia szukając informacji na temat epilacji, trafiłam na stronę internetową gabinetu kosmetycznego Pani Anny Drobny. Postanowiłam jeszcze raz zaryzykować. To prawda, że metoda ta wymaga trochę cierpliwości i czasu, ale efekt jest tego wart. Dzięki epilacji i fachowości pani Anny mam więcej powodów do uśmiechu.
Dodana przez: Barbara, dnia: wtorek, 28 kwietnia 2020 20:32


Epilacja
Poprzednie próby usunięcia niechcianego owłosienia okazały się opłakane w skutkach. Miałam ogromne blizny po zabiegach i owłosienie pozostało. A o kwotach jakie ubyły z mojego portfela to już nie wspomnę. Do gabinetu Pani Ani trafiłam około 4 lata temu. Pani Ania obejrzała ciało, uśmiechnęła się skromnie i powiedziała, że spróbuje coś zrobić. Jak powiedziała-tak zrobiła :). Zajęło to trochę czasu ale było warto. Profesjonalizm tj. holistyczne podejście do klientki, atmosfera i dyskrecja panująca w gabinecie są na najwyższym poziomie.
Ps. Pani Magdzie dziękuje za uśmiech na twarzy mojego synka gdy wypija kubek najlepszego na świecie kakao :) . Jesteście wspaniałe.
Dodana przez: Klaudia, dnia: czwartek, 25 lipca 2019 17:14


Mój ulubiony gabinet kosmetyczny od 10 lat.
Gabinet ten odkryłam ponad 10 lat temu i bardzo się cieszę z tego powodu. W 2009 r. zrobiłam serię zabiegów epilacji na bikini i całkiem zapomniałam od tego momentu o problemie włosków w tym miejscu... Jestem oczywiście zachwycona z tego powodu. O "tych" włoskach przypomniała mi kiedyś ginekolog pytając czy "zawsze miałam brak owłosienia" w tych miejscach.
Potrzebuję zaufanego i kompetentnego specjalisty, a na Panią Annę Drobny można zawsze liczyć. Potrafi rozsądnie doradzić kiedy jej się przedstawi oczekiwania, np. kiedy nie wiem jaki zabieg jest mi potrzebny albo kiedy mam ograniczony budżet. Panuje u niej profesjonalna, przyjazna atmosfera. To wszystko sprawia, że nie wyobrażam sobie innego miejsca na różnego rodzaju profesjonalne zabiegi kosmetyczne/upiększające.
Dodana przez: Beata, dnia: piątek, 5 kwietnia 2019 22:03


Strona:
1 2 3 4
manicure pedicure
Opinie Klientów
Polecam gabinet p. Anny szczególnie z powodu indywidualnego podejścia do klienta i jego problemów. W ...
» Dodana przez: Teresa

» Przeczytaj całą opinię

» Zobacz wszystkie

» Dodaj opinię
Szukaj na stronie



Złota myśl
"Ekspert to taki człowiek, który popełnił wszystkie możliwe błędy w bardzo wąskiej dziedzinie"

Niels Bohr

Newsletter
E-mail:








Honorujemy karty płatnicze:

karty płatnicze
na górę
© 2009 Copyright by Gabinet Kosmetyki Lekarskiej Anny Drobny Kraków, Opracowanie strony ITB Vega
W naszej ofercie: epilacja, mezoterapia frakcyjna, cryolift, mikrodermabrazja diamentowa, mikropigmentacja, depilacja, peelingi dermokosmetyczne, oczyszczanie skóry, zabiegi lecznicze: trądzik, cellulite, naczynka, blizny, rozstępy. Kosmetyka laserowa/IPL: leczenia trądzika, zamykanie naczynek, usuwanie przebarwień, fotoodmładzanie, depilacja laserowa.
Kraków, ul. Juliana Fałata 11, tel. 697-687-600