Kontakt Ostatnio szukane Strona główna na górę strony
nawigacja

imieniny obchodzą: Dora, Gerard, Teodor      niedziela, 24 września 2017         

Gabinet kosmetyczny Kraków

Opinie naszych Klientów

Dodaj opinię Ilość opinii: 20

Epilacja
Jestem klientą Gabinetu Pani Anny Drobny od lutego 2017. Na skutek problemów prawdopodobnie hormonalnych, od około 20 - tu lat zmagałam się z problemem nadmiernego owłosienia na brodzie i nad górną wargą. Po kilkunastu zabiegach epilacji ilość włosków drastycznie się zmniejszyła. Oceniam, że dotyczy to nawet 90 % . Uzyskałam bardzo duży komfort życia, albowiem włoski prawie całkiem zniknęły i nie muszę już zaczynać makijażu od ich usuwania pincetką.
Wiedziałam, że epilacja to jedyny skuteczny sposób likwidacji zbędnego owłosienia i z całą stanowczością skutek ten potwierdzam.
Należy jednak oświadczyć, że to jest przede wszystkim rezultat ogromnego profesjonalizmu Pani Anny, która wykonuje ten zabieg rewelacyjnie.
Bożena
Dodana przez: Bożena, dnia: niedziela, 30 lipiec 2017 15:35


Epilacja & IPL & Mani-Pedicure
Strongly recommended, professional, competent, flexible and always in good humor!!! I'm Pani Anne's client since 2 years, and have only good experience related to services her salon offers.
Dodana przez: Iliana CA, dnia: wtorek, 30 maj 2017 19:47


Depilacja IPL
Zdecydowałam się na zabieg usuwania owłosienia z nóg za pomocą urządzenia IPL i 200+ którym dysponuje gabinet Pani Anny. Mój problem był bardzo uciążliwy. Włosy na skutek depilacji depilatorem i żyletka wzmocniły sie i przypominały zarost na męskiej brodzie. Były twarde i rosły bardzo szybko, rano zgolone wieczorem wystawały ze skory. W niektórych miejscach z jednej cebulki wyrastały trzy włoski.Powodowało to ,iż nogi były albo podrażnione po depilacji albo z kilkumilimetrowym odrostam. Zawodziły wszystkie metody standardowe: depilator,wosk, żyletka ,ta ostatnia jedynie wzmacniała ich wzrost.

Kierując się opinia dr Szczyta, który w swojej klinice stosuje taki sprzet jak u Pani Ani podjęłam próbę poradzenia sobie z problemem. Zgodnie z zaleceniami skorzystałam z serii 6 zabiegów i efekt jest bardzo zadawalający a wręcz przerósł moje oczekiwania. Większość włosów została usunięta na trwałe, pozostały nieliczne. Rok po serii zabiegów wykonałam zabieg przypominający, który podtrzymał efekty depilacji. Włoski, które mam w niewielkiej ilości są dużo słabsze od pierwotnych, mało widoczne.
Osobiście bardzo polecam ta metodę, gdyż jest dużo mniej bolesna od obecnych na rynku urządzeń laserowych a równie skuteczna. Bez ryzyka poparzenia i w zasadzie można wykonywać zabieg przez cały rok bez ryzyka przebarwień.
Zabiegi były wykonywane z należyta starannością i dlatego efekty są rewelacyjne.
Serdecznie polecam wszystkim Paniom z podobnym problemem.
Dodana przez: Magda, dnia: czwartek, 9 marzec 2017 20:01


Depilacja laserowa IPL
Jestem klientką p.Anny od 1994 roku. Korzystam z wielu różnych zabiegów, począwszy od codziennej pielęgnacji (henna, regulacja), poprzez zabiegi pielegnacyjne i lecznicze (usuwałam plamy ostudowe po ciąży – z sukcesem), depilację woskiem, itd. itd. przez tyle lat się tego naskładało. Ale dziś w mojej opinii chciałam podzielić się wrażeniami z kuracji i napisać jak to jest naprawdę z tą DEPILACJĄ LASEROWĄ. Usuwałam tą metodą włosy spod pach. Kuracja została przeprowadzona w latach 2009-2014 – mogę więc już o niej pisać z pewnej perspektywy. Zanim zdecydowałam się na serię zabiegów depilacji laserowej IPL u p.Ani, moja „ulubioną” metodą, stosowana przez kilkanaście lat, było golenie włosów żyletką. O „zaletach” tej metody nie muszę chyba pisać bo każda z nas kiedyś w jakiejś sytuacji po żyletkę sięgnęła. Co tu dużo pisać: pod pachami miałam regularną szczotkę.
Pierwszy etap kuracji polegał na zabiegach wykonywanych w odstępach 4 tygodniowych, przez 6 miesięcy. Już po 6 zabiegach efekty były naprawdę znakomite: włosy osłabiły się i rozjaśniły, dodatkowo mocno przerzedziły. Oceniam, że udało nam się w pierwszym etapie zniszczyć ok 60-70% włosów. Drugi etap polegał na wykonaniu 6 zabiegów co 7-8 tygodni. Odstęp pomiędzy zabiegami został wydłużony przez p. Anię ponieważ włosy rosły wolniej!!! Po 12 zabiegach włosy praktycznie zniknęły – na oko oceniam, że zniszczonych zostało 95% stanu początkowego. Dodatkowo – na własne życzenie – wykonałam 3 zabiegi w odstępach co 12 miesięcy. Chciałam mieć pewność, że już nigdy nie odrosną! I powiem Wam, że nie odrastają – jestem obecnie szczęśliwą posiadaczką „5 włosków na krzyż” - słabych, delikatnych i jasnych, praktycznie niewidocznych, które ze względów estetycznych i dla mojego dobrego samopoczucia raz na pół roku depiluję woskiem w gabinecie kosmetycznym u p.Ani
Jestem niezwykle wdzięczna p.Ani Drobny, że pomimo moich wątpliwości przekonała mnie do tej metody, która w moim przypadku sprawdziła się w 100%!
Powiem Wam, że moje świetne samopoczucie, komfort w pracy (jestem instruktorką fitness) jest warte każdej złotówki, którą wydałam na kurację. Naprawdę warto

Agata
Dodana przez: Agata, dnia: piątek, 3 marzec 2017 22:38


Epilacja
Jeszcze nie tak dawno miałam problem z nadmiarem włosków na twarzy, a zwłaszcza na brodzie i nad ustami. O ile z wąsikiem jakoś sobie radziłam, tak z bródką nie miałam szans. Włoski były w większości jasne, ale czasami "opiekowałam" się nimi pensetą i w pewnym momencie spostrzegłam, że jest ich coraz więcej i ciemnieją. Wiedziałam, że sama sobie nie poradzę, więc zaczęłam szukać pomocy w internecie. I tak całkiem przypadkiem trafiłam na stronę Pani Ani Drobny, gdzie przeczytałam mnóstwo świetnych opinii na temat wykonywanego w gabinecie zabiegu epilacji. Niedługo potem umówiłam się na pierwszą wizytę, która trwała około godziny. Pani Ania wszystko mi dokładnie objaśniła i jeszcze tego samego dnia miałam pierwszy zabieg epilacji - maj 2016. Początkowo zabiegi musiałam powtarzać co 2 tygodnie. Na ten moment w gabinecie pojawiam się raz na 3 tygodnie, a włosków jest zdecydowanie mniej, a te które odrastają są słabsze. Do końca kuracji pozostało mi 3 miesiące i jestem naprawdę bardzo zadowolona z efektów.
Każdą Panią, która boryka się z tym problemem, zachęcam gorąco do skorzystania z oferty gabinetu. Koszt zabiegu wcale nie jest taki wysoki, a rezultat jest wart każdej złotówki :)
Dziękuję bardzo za fachową opiekę i pozdrawiam !
Dodana przez: Aneta, dnia: czwartek, 16 luty 2017 19:35


Prof. UJ dr hab. med
Trądzik młodzieńczy
Bardzo polecam serię zabiegów w gabinecie opartych na mieszaninie kwasów AHA, które sprawdziły się w leczeniu trądziku grudkowo-krostkowego u mojej 16 letniej córki.Stosowane uprzednio profesjonalne preparaty przeciwtrądzikowe, dostępne na receptę, często w połączeniu z antybiotykami nie były skuteczne.Natomiast już po drugim zabiegu z kwasami AHA w gabinecie było widać poprawę. Obecnie po 5 zabiegu praktycznie nie ma grudek i zaskórników. Zabiegi wykonuje się w gabinecie zwykle co dwa tygodnie i uzupełnia kremem do stosowania w domu. Po zakończonej serii zabiegów warto okresowo stosować zabieg przypominający. Pozdrawiam i dziękuję!!!
Dodana przez: Ewa Konduracka, dnia: niedziela, 25 grudzień 2016 16:01


Karboksyterapia
DZIEŃ DOBRY,

po serii sześciu zabiegów, opartych na dostarczaniu dwutlenku węgla, zauważyłam, że skóra jest gładsza,
wyczuwam to wyraźnie podczas nakładania kremów;
osoba z mojego otoczenia, z którą widuję się średnio raz na dziesięć dni, wyraziła opinię, że widać zmianę na lepsze: nierówności i blizny nieco się zmniejszyły;
inna osoba spostrzegła, że zaczerwienienie, które utrzymywało się przez lata, nie jest już tak silne, skóra odzyskuje normalną barwę;
efekt ogólny jest pozytywny;

dziękuję i pozdrawiam serdecznie!
Jadwiga Hučková
Dodana przez: Jadwiga, dnia: sobota, 17 grudzień 2016 10:45


epilacja
Od pierwszej wizyty w gabinecie Pani Ani minął już ponad rok, myślę
więc, że mogę już ocenić efekty. Od kilku lat mimo prawidłowych
wyników zdrowotnych zmagałam się z problemem niechcianych włosków na
twarzy, standardowo: nad wargą i na brodzie. Nie muszę chyba pisać jak
bardzo ten problem może utrudnić normalne życie, każda
kobieta to zrozumie. W końcu nadszedł moment kiedy postanowiłam z tym
walczyć. Ponieważ z reguły sceptycznie podchodzę do reklam zapoznałam
się bliżej z tematem, w wyniku czego doszłam do wniosku, że jedyną
metodą, która mnie przekonuje jest epilacja. Z tego co wyczytałam była
to również jedyna metoda, której skuteczność została potwierdzona
przez dermatologów. Niestety nie jest ona zbyt popularna, a dodatkowo
wymaga umiejętności przez co znalezienie odpowiedniego gabinetu nie było
łatwe. Pani Ania wzbudziła moje zaufanie fachową, rzetelną wiedzą oraz
dużym doświadczeniem. Zdawałam sobie sprawę, że na efekty trzeba
będzie poczekać, przez pierwsze miesiące zabiegi powtarzałyśmy co
ok.2-3tygodnie, stopniowo ilość odrastających włosków zmniejszała
się, obecnie spotykamy się co ok.5tyg. przy czym włosków jest
nieporównywalnie mniej. Wierzę, że efekty będą się utrzymywać i
poprawiać, za kilka miesięcy napiszę znowu, tymczasem- jeżeli ktoś
zmaga się z podobnym problemem- szczerze polecam wizytę u Pani Ani i przy
okazji bardzo dziękuję za pomoc :)
Dodana przez: A., dnia: poniedziałek, 4 kwiecień 2016 17:47


Epilacja
od kilku lat walczyłam ze zbędnymi włoskami na twarzy głównie na podbródku, korzystając z usług kosmetyczki w innym mieście. Dopiero jak trafiłam do gabinetu Pani Anny Drobny rok temu na ten sam zabieg odczułam prawdziwy efekt elektro epilacji - czyli trwałe usunięcie włosów.
Po zniknięciu włosków z podbródka zdecydowałam się na walkę z wąsikiem, z którym mam nadzieję zakończyć niebawem;) Przychodzę raz na 3 tygodnie na 10-minutowy zabieg epilacji, po którym skóra jest łagodzona specjalną metodą. Polecam serdecznie!
Dodana przez: zadowolona klientka z innego miasta, dnia: poniedziałek, 15 luty 2016 11:17


Podejście i efektywne działenie
Gabinet Pani Anny to miejsce odpowiednie dla osób, które potrzebują pomocy w walce o idealną skórę, a zmagają się z rożnymi problemami. Wszystkie Panie, które tam pracują są fenomenalnie przygotowane merytorycznie i co dla mnie najważniejsze mają indywidualne podejście do klientek. Polecam gabinet wszystkim Paniom, które zmagają się z defektami urody - znajdą nie tylko fachową pomoc, ale i wparcie psychologiczne. Ja od roku korzystam z usług (rumień i nadmierne owłosienie na twarzy) i nie oddałabym się już w żadne inne ręce! Polecam chociaż spróbować - po pierwszej wizycie, nie będzie Panie widziały sensu szukać innych gabinetów, bo nie znajdziecie lepszego.
Dodana przez: Ania, dnia: piątek, 12 luty 2016 22:56


Strona:
1 2
manicure pedicure
Opinie Klientów
na stronie zdecydowanie przydałby się cennik, no chyba że gdzieś jest a ja nie mogę go odnaleźć
» Dodana przez: Ola

» Przeczytaj całą opinię

» Zobacz wszystkie

» Dodaj opinię
Szukaj na stronie



Złota myśl
"Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja jest to, że się z nami nie kontaktują."

Albert Einstein

Newsletter
E-mail:








Honorujemy karty płatnicze:

karty płatnicze
na górę
© 2009 Copyright by Gabinet Kosmetyki Lekarskiej Anny Drobny Kraków, Opracowanie strony ITB Vega
W naszej ofercie: epilacja, mezoterapia frakcyjna, cryolift, mikrodermabrazja diamentowa, mikropigmentacja, depilacja, peelingi dermokosmetyczne, oczyszczanie skóry, zabiegi lecznicze: trądzik, cellulite, naczynka, blizny, rozstępy. Kosmetyka laserowa/IPL: leczenia trądzika, zamykanie naczynek, usuwanie przebarwień, fotoodmładzanie, depilacja laserowa.
Kraków, ul. Juliana Fałata 11, tel. 012 429-60-58, 697-687-600